Foto's!!
Blijf op de hoogte en volg Sylvana
10 Maart 2007 | Verenigd Koninkrijk, Manchester
Hallo allemaal,
wat leuk dat er nog steeds zoveel reacties op mijn site zijn! Ik vind het super om het allemaal te lezen!
Ik heb een album aangemaakt met foto's van de eerste dag Manchester tot vandaag! Helaas heb ik nog niet uitgevonden of ik er ook iets bij kan schrijven, zodat jullie weten, waar welke foto is genomen! Dus voor nu; allemaal veel kijkplezier met de foto's!
A.s. week zal ik een nieuw bericht typen over de afgelopen week. Nu ga ik eerst genieten van mijn toch nog vrije weekend :)!
De link voor de foto's is: http://www.mijnalbum.nl/Album=7LJU8EDA
Iedereen een fijn weekend!
Liefs en een knuffel, van Syl
De link voor de foto's is: http://www.mijnalbum.nl/Album=7LJU8EDA
Iedereen een fijn weekend!
Liefs en een knuffel, van Syl
10 Maart 2007 - 12:11
Arjan & Ilze:
Hoi Syl!
We zullen je foto's zeker nog even gaan bekijken. Nu eerst maar eens kozijnen schilderen... Geniet nog lekker van je vrije weekend.
Liefs Arjan & Ilze -
10 Maart 2007 - 12:20
Mama:
Wat een leuke foto's Syl, ziet er allemaal goed uit! Toch makkelijk zo'n digitale.... Veel plezier nog dit weekend! xxx mama -
10 Maart 2007 - 12:45
Peter & Ingrid:
Ha Syl,
leuk man die foto's, ziet er erg gezellig uit. Zo te zien vermaken jullie je prima. Leuk!
Geniet lekker van je weekend! Veel plezier nog.
Liefs,
Peter & Ingrid -
10 Maart 2007 - 16:34
Lisanne:
Hey!
Heb je foto's ook even bekeken. Ziet er allemaal gezellig uit daar! Zo'n China town heb ik ook gezien in London (of was dat ook daar? moet ik je verhalen terug lezen, daar gun ik mezelf nu ff de tijd niet voor ;)). Geniet nog van je vrije weekend!
Lisanne -
11 Maart 2007 - 17:34
Bassie:
Mooie foto´s vanuit Manchester, succes in je nieuwe stageweek en hopelijk komen er nog een aantal foto´s bij!
Kus -
11 Maart 2007 - 19:09
Mia Or:
Hallo Sylvana
leuke foto's en zo te zien vermaak jij je daar prima. Je hebt meer luxe dan je vriendin in Afrika,maar die vermaakt zch daar ondanks dat ook prima. Lees je verhalen met plezier.
Groetjes van Mia
11 Maart 2007 - 19:39
Natascha:
Wat een ontzettende leuke foto's en wat veel al. Het weekend is al weer bijna voorbij dus zeg ik alvast werkse deze week.
Liefs Natascha -
12 Maart 2007 - 15:48
Joke Warnsveld:
samen met juud de foto,s bekeken en alles gelezen
juud kan nog net over de buik kijken dus..... het wordt tijd.
veel plezier de komende week enne weekenden vrij????
je weet wel ..... vroeger!!!!!!!! moesten wij...
veel groeten van joke -
12 Maart 2007 - 18:48
Theo :
Hey sylvana,
Ziet er gezellig uit daar in the UK. ik zie dat jullie m'n mate (Joe) ook hebben opgezocht. Vast leuk om m weer te zien?
Veel succes en plezier gewenst -
13 Maart 2007 - 11:10
Jenny:
hoera ik kan weer op internet heb geprobeert je foto's te bekijken maar dat is nog niet gelukt.nog fijne dagen en werkse verder....groetjes van jenny -
13 Maart 2007 - 17:24
Jenny:
hoera ik heb de foto's gezien harstikke leuk. Ik moet zeggen dat jullie wel heel fotogeniek zijn, mijn complimenten en voor ieder de groeten -
27 Maart 2007 - 13:25
Mloes:
Hey syl!
Leuk man al die foto's? heel gaaf! dat eten ziet er soms wat minder uit...hihi ;) ;) al lekker haggis gehad? smaakt goed moet je maar eens proberen..hihi
xxx loesje