De site is geactiveerd :)!
Blijf op de hoogte en volg Sylvana
02 Februari 2007 | Nederland, Weerselo
Hallo allemaal,
woensdag 21 februari vertrek ik voor 3 maanden naar Manchester in Engeland!! :)
De meeste van jullie zijn op de hoogte van het avontuur, maar voor iedereen die het even niet meer weet: ik ga voor mijn HBO-V opleiding stagelopen in Manchester (in de wijk Salford). De eerste 8 weken zal ik stagelopen op de urologie afdeling in het Salford Royal Hospital. De laatste 4 weken ga ik stagelopen binnen de thuiszorg.
Ik ga samen met 3 andere meiden van de HBO-V naar Manchester (Willemijn, Arina en Lisette). Zij volgen hetzelde traject als ik, alleen op andere afdelingen.
In Manchester verblijven we in een zusterflat tegenover het ziekenhuis en kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van de Universiteit van Salford.
Over een kleine 3 weken is het al zover! De tijd gaat snel en de kriebels beginnen al aardig te komen! Alle voorbereidingen zijn getroffen, dus wat mij betreft kan het avontuur beginnen! :)
Alleen ga ik eerst nog flink carnaval vieren! Dat lijkt me een gezellige manier om met iedereen nog even wat te drinken, voordat ik écht het vliegtuig in stap!
Ik zal regelmatig via deze site een berichtje plaatsen, zodat jullie kunnen volgen wat we allemaal meemaken in Manchester!
Tot snel!
Liefs Syl
woensdag 21 februari vertrek ik voor 3 maanden naar Manchester in Engeland!! :)
Tot snel!
Liefs Syl
02 Februari 2007 - 11:35
Alieneke En Marloes:
Hey meis,
Spannend he? Het zal er wel koud zijn he? Hoe ga je dat doen met winterkleding en maar 18 kilo in je koffer?
Geniet er vooral van, maak er een mooie tijd van en we proberen af en toe op je site te kijken!
Liefs Alieneke en Marloes -
02 Februari 2007 - 12:02
Ilze:
Hey Syl!
Ik zal je avonturen zeker volgen. Ben erg benieuwd hoe het daar zal zijn, maar jij vast en zeker ook. :) Hopelijk heb je er een leuke en leerzame tijd! Ik spreek je vast nog wel voor je vertrekt!!!
Liefs Ilze. -
02 Februari 2007 - 12:39
Daisy:
Hey meis!
Ik zal deze site zeker in de gaten gaan houden de komende tijd! Ik wens je echt heel veel plezier daarzo! Geniet er van! Ik spreek je nog wel ff van te voren!
Groetjes en liefs Dees -
02 Februari 2007 - 14:57
Anouk:
Hey Syl
IHeel erg veel plezier in Engeland! Ik zal je vanuit Kameroen volgen! (als de internet dit toestaat)
Liefs Anouk -
02 Februari 2007 - 21:29
John Versteeg:
Hey lieve syl,
veel succes met je avontuur, zal wel eens op je site kijken om te zien hoe het met jou gaat. maak er maar een mooie tijd van, want zoiets gaat altijd snel voorbij.
gr johnny -
03 Februari 2007 - 12:18
Theo:
Hey sylvana,
heb het bij rené ook al verkondigd maar veel succes en plezier gewenst in Engeland. Hoop dat ''God save the queen'' nog vers in het geheugen ligt...... -
03 Februari 2007 - 13:00
Leonie:
Hey!!!!
Mooie site man:) Hopelijk hou je 'm beter bij dan mij, hihi!
Oja, denk dat Bas maar vaak moet langskomen om extra kleding langs te brengen, 18 kg is veeeeel te weinig! Ben nog bezig een oplossing te bedenken voor de terugweg, want met alle souvenirs....
Tot snel meis, volgende week kom ik eindelijk die dikke knuffel ophalen!
Liefs Leonie
PS. Sydney is echt helemaal super! -
04 Februari 2007 - 18:30
Anouk & Suze:
Jaja, hierbij een kort bericht vanuit Cameroon! Deze week hebben we goed internet, vanaf volgende week een internetcafe :( Maar we zijn dus veilig geland, voelen ons erg wit en bekeken!
Liefs Anouk en Suze
Your friends from Cameroon
;) -
05 Februari 2007 - 17:18
Peter En Ingrid:
Ha Syl,
alvast onwijs veel plezier in Manchester. Geniet er lekker van.... Wij zullen in de tussentijd Bas wel een beetje vermaken.
Liefs Peter en Ingrid -
09 Februari 2007 - 08:40
Bas:
Hey lief,
Ook ik heb je site eens bekeken en dat ziet er goed uit! De dag dat je vertrekt komt snel dichterbij, helaas, maar ik weet zeker dat je een goede keus hebt gemaakt!
Kus, mij -
12 Februari 2007 - 12:13
Suzan Wessels:
Hey Syl,
Heb net je site effe bekeken, leuk hoor ziet er goed uit! Het komt nu snel dichterbij, dus ik wil je alvast heel veel plezier en succes wensen.Zal je blijven volgen :-)!
Liefs Suzan -
12 Februari 2007 - 18:46
Elise (zusje):
He Syl!
Ik wil je even via dit berichtje heel veel plezier wensen in Manchester.
Ik ga je missen!
Liefs Elise -
13 Februari 2007 - 17:12
Lieke Vd Werfhorst:
Hee Syl!!
Jee wat gaaf zeg, jij ook al naar het buitenland!! Nog een weekje en dan ga je al! Wil je bij deze heel erg veel succes wensen, en hoop dat je daar een leuke tijd hebt!!!
x Lieke -
17 Februari 2007 - 08:30
Jennyhulleman:
wat gaaf dat je zo mee kunt kijken wat jij allemaal beleefd.meis heel veel plezier en een goede reis ....jenny -
20 Februari 2007 - 09:54
Nathalie:
hey syl,
je hebt nu al veel leuke berichten en je bent nog nie eens weg!! :)
vet leuk hoor!!!
ik wil je bij deze ook heel veel plezier wensen!!
kus -
20 Februari 2007 - 10:59
Dorien:
Ooooooh, het vertrek komt nu toch wel heel dichtbij.. Ik ga je missen!!!
Maar eerst zijn er nog tosti's! Ik komt eraan ;)
Kus van Do! -
20 Februari 2007 - 11:01
Reactie Op De Tosti:
Haha, ja inderdaad; eerst nog lekker tosti's eten.
Do als jij de asnasnas meeneemt, dek ik alvast de tafel!
Tot zo,
liefs Syl -
20 Februari 2007 - 21:05
Susanne Bult:
Hey Syl!!
Wat stoer!!! Engeland! Je hebt er een mooie site van gemaakt met leuke foto's!! Ik zal regelmatig ffies checken hoe het met je gaat!!
Heel veel plezier en succes!!!!
Liefs Suus -
21 Februari 2007 - 09:31
Arjan Flinkers:
Hey Syl,
Wat een gave site, super.
Ik wens je veel succes daar maar vooral ook veel plezier. En wij zullen je verdrietige vriendje wel vermaken.
Gr. Arjan -
21 Februari 2007 - 11:36
Mariël:
Heej Sylvana,
Heel veel plezier en succes in Manchester!
Ik zal de site regelmatig ff bezoeken!
Liefs Mariël -
21 Februari 2007 - 15:45
Natascha Van Daalen:
Ha Syl,
Carnaval op zaterdagavond in Weerselo was weer een topper. Ik heb enorm genoten. Bedankt nog voor de mooie foto's. Nogmaals heel veel succes en vooral veel plezier in Engeland. Maak er wat moois van.
Een hele dikke kus van Natascha en ook van Tino -
22 Februari 2007 - 11:09
Leonie:
Hey!
Ben je er al??:) Hopelijk ging de reis een beetje goed. Ik heb weer eens pauze... die dermatologen doen werkelijk niet echt veel. Vermaak je daar goed en tot mails!
Kus Leonie -
22 Februari 2007 - 18:07
Lisette:
Eey Sylvana!
Hoe bevalt het in Manchester? Maandag ga je echt beginnen he?
Heel veel succes, we zullen je missen tijdens de SLB! lfs Lisette -
22 Februari 2007 - 18:58
Fam Smid:
Hee Sylvana!!
Als het goed is ben je er nu zo`n beetje!! heel veel plezier daar!! wij houden hier vanuit Twello je site in de gaten met spannende verhalen en foto`s:)..
Have fun!!
Groetjes de smidjes uit twello -
22 Februari 2007 - 19:54
Pa:
Heb jij de koningin al gezien volgens mij viert zij CARNAVAL in Manchester doe kalm aan liefs Pa -
22 Februari 2007 - 22:12
Fam. Meijer:
hallo sylvana.
Wat goed, onze nicht (Anouk) en haar vriendinnen hebben een leuke cariere ze hebben een super stage. We zullen je volgen. veel succes.
groetjes, clemens, annet, rutger en sophie. -
23 Februari 2007 - 11:38
Mama:
Ha, die Syl! Hier even een berichtje van mij. Hoe is het mogelijk, je moeder achter de computer, het wordt nog wel wat! Hoe gaat ie, ben je al ingeburgerd daar in England? En gaat het met de andere meiden ook goed? Ik moet zeggen dat de huiskamer aardig netjes is: geen boeken met geleerdheid van jou die op stapels her en der liggen. Ik mis het nu al! en jouw geklets en gestress ook.Maar 3 maanden zijn zo om toch? Je broer moet morgen een paar dagen naar Engeland, misschien komt hij wel in de buurt, wie weet. Nou, meis, tot schrijfs. Ik hou je in de gaten! Toedeloe. Liefs Mama. -
23 Februari 2007 - 12:21
Je Broertje!:
heej syl! vermaak je je al een beetje daar? je mist ons allemaal natuurlijk al enrom haha
nee meid maak er een mooie stageperiode van! ps. ik wou ook ff vragen of het jou ook geld kost als ik jou sms! haha kus van mij! -
23 Februari 2007 - 15:04
Sylvana:
Wat een geweldig leuke reacties op mijn site!
Het is erg leuk om het te lezen.
Smidjes; blijf me volgen!
Mam; lekker he, zo'n lege woonkamer!
Pap; Queen Elisabeth nog niet gespot hier. Wel een winkel waar ze vaak shopt :)
Natas en Tino; jullie bedankt voor de leuke cadeaus!
Fam. Veelers; de eerste ponden zijn gespendeerd, en het beviel goed :)
Meiden; de kalender staat op mijn bureau en de eerste regels staan erin!
Dennis; het kost mij niets als je een sms stuurt.
Fam. meijer; leuk dat jullie aan mij denken! Anouk heeft het volgens mij idd geweldig!
Tot mails iedereen!
Liefs Sylvana